Login usuarios

Carrito de compra  Cart

No tienes entradas reservadas.
El concertista i compositor valencià J. Jaime Hidalgo, i la ballarina i coreògrafa Nieves Portas presenten aquest “recital coreogràfic” a partir de les obres dels compositors més representatius de les dues escoles nacionalistes –com Albéniz, Granados, Falla o Turina–, amb tocs de poesia coetània a aquestes, magistralment interpretades pel poeta Julio Herranz. Evocación és un recital que explora un repertori d’alta qualitat musical i de dansa, i que, al seu torn, posa de manifest un model de concert pràcticament en desús (i poc habitual als escenaris d’avui), amb el qual han obtengut grans èxits figures com “L’Argentina”, Pilar López o Mariemma. Portas i Hidalgo s’han volgut unir en aquest concert únic per retre homenatge a la música i la dansa espanyola, però especialment al compositor Isaac Albéniz quan es compleixen 110 anys de la seua mort (1909-2019). Preu de venda anticipada 9,00 € fins 12 hores abans de començar l'espectacle. Preu de venda taquilla 13,00 € 2.30 hores abans de començar l'espectacle fins 10 minuts abans de començar.

18 nov 2018 20:00

Comèdia dramàtica escrita i dirigida per Etienne Faure, França 2008 (VOSE). durada 1 hora i 42 min. Un jove escriptor, molt de moda, decideix viatjar a Eivissa, l'illa emblemàtica dels anys hippies, tema del seu futur llibre. Buscant un món quasi desaparegut, entre entrevistes i recerques, troba una jove molt enigmàtica. Preu de les entrades 3 €. La venda a taquilla començarà 2.30 hores abans de començar la projecció i finalitza 10 minuts abans.

20 nov 2018 20:30

És una obra multidisciplinaria creada a partir de les experiències de gent que ha vist cóm els fils que sostenien les seves vides s'han trencat de sobte, tenint que començar una nova vida des de zero. Per a majors de 18 anys. La venda anticipada finalitza 12 hores abans de començar l'espectacle i la venda a taquilla comença 2.30 hores abans i finalitza 10 minuts abans.

24 nov 2018 21:00

Abonament per a la compra de les entrades per a dos (2) espectacles diferents amb venta anticipada a un preu total de 11,20 €. Trobareu els espectacles que inclou la Temporada de dansa al programa. Una vegada adquirit l'abonament haureu de posar-vos en contacte al correu electrònic promociocultural@conselldeivissa.es per indicar els espectacles que voleu assistir de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

30 nov 2018 21:00

És un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú on s'enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Per a tots els públics. La venda anticipada finalitza 12 hores abans de començar l'espectacle i la venda a taquilla comença 2.30 hores abans i finalitza 10 minuts abans.

30 nov 2018 21:00

Concerto a Tempo d'Umore és un espectacle únic al món, en el qual dotze músics i un director d'orquestra ens ostren un muntatge còmic i musical amb un bnda sonora formada per les peces més conegudes dels grans autors de la música clàssica. Un teatre de gest amb molt d'humor, on s'elabora tota una divertida trama dirigida tant a un públic adult, que hi podrà veure lluites de poder, desordre i indisciplina com a un públic infantil, ja que els nens es divertiran amb els gags que s'hi van succeint. Preu únic de l'entrada 4€. Aforament limitat. La venda a taquilla comença 2 hores abans de començar l'espectacle i finalitza 10 minuts abans. Es prega máxima puntualitat.

1 dic 2018 20:00

Comèdia dramàtica dirigida per Jacques DOILLON. França. 1988. VOSE (1h 28 min) Interpretada per Judith Godrèche, Melvil Poupaud, Jacques Doillon Juliette, una noia de 15 anys, està enamorada de Thomas, que en té 14. El pare de Thomas decideix endur-se'n el seu fill de vacacions a Eivissa, però l’al•lot posa com a condició que Juliette els acompanyi. Willy, el pare, accepta i, a poc a poc, es va enamorant de Juliette. Preu de l'entrada anticipada i taquilla 3 €. La taquilla s'obri 2 hores abans de començar la projecció.

4 dic 2018 20:30

Concert a càrrec de la Jove Orquestra de les Illes Balears i Petit Cor Eivissa. Preu de l'entrada anticipada 9 € i a taquilla 13 €. La taquilla s'obri 2 hores abans de començar el concert i tanca 10 minuts abans. Es prega puntualitat.

8 dic 2018 20:00

"La dona que més necessita ser alliberada és la que resideix en l'interior de cada home" William Sloane Coffin. A partir de 14 anys. La venda anticipada finalitza 12 hores abans de començar l'espectacle i la venda anticipada comença 2.30 hores abans de començar i finalitza 10 minuts abans.

14 dic 2018 21:20

LUDO Circus Show és la posada en escena de l’esperit del joc a través del circ. LUDO és una atmosfera; un estat lúdic. Quan set personatges treuen el cap a l’escenari amb ganes de jugar, apareixen guanyadors i perdedors, cops voluntaris i involuntaris, sintonia i desencant, diversió, treball en equip i individualisme. Jocs recognoscibles entremesclats amb tècniques circenses com la bàscula, equilibris, acrobàcia o malabars. És el propi circ un joc? Una mirada cap a situacions recognoscibles amb les quals viatjarem cap a vivències pròpies. En algun moment, en algun lloc, tots hem jugat. O potser no hem deixat de fer-ho... Preu únic de l'entrada 4 €. La taquilla s'obri 2 hores abans de començar l'espectacle. Aforament límitat.

22 dic 2018 20:00Copyright © Consell Insular D'Eivissa 2017. Todos los derechos reservados.